Alla inlägg under maj 2010

Av Alexandra Pap - 31 maj 2010 21:54

Idag var det första fagen i vuxenlivet! Det har gått kanon på det nya jobbet, fantastiska jobbarkompisar! Så detta ser jag fram emot. Men jag har en jobbig känsla i magen, en känsla av att jag MÅSTE plugga. Men jag har ju inget o plugga! Jag är ju klar! =) Så känslan är inte så jobbig när man väl kommer på att man är klar i skolan!


Av Alexandra Pap - 28 maj 2010 08:14

Idag är det äntligen dags! Idag ska jag fira min examen, min födelsedag och mitt nya jobb! Känns fantastiskt bra får jag säga! Vaknade av en skönsjungande Johan som kom med en räkmacka på sängen!


Nu ska jag snart köra till skolan och sen ska jag bara njuta av dagen!

Av Alexandra Pap - 27 maj 2010 22:53

Nu är jag stolt över mig själv! Över att vara helt klar i skolan, ha skrivit under papper på en anställning.

Jag fattar ingenting! Hur gick allt detta till? Denna veckan har varit min vecka! Allt har bara klaffat!

Idag har jag fått hjälp av Therese med smörgåstårtorna och dukningen! Så nu är allt klart inför morgondagen.

Snart kommer mamma med tåget, det kommer 20 över 11...


Nu är jag trött, men på lördag får jag sova ut!



Imorn är det min födelsedag och examen och sen är jag automationsingenjör och det ska firas med dunder och brak!


 

Av Alexandra Pap - 26 maj 2010 22:23

Det kan man lugnt säga, full fart framåt! Idag har jag varit på hälsoundersökningen på Alviva, gick ju kanon! Så imorn efter att jag varit på skolan ska jag upp till lernia och gå igenom alla pappren och skriva på dom och sånt. Så jag börjar jobba på måndag! Sex månader tror jag att det blir till en bärjan =)

Efter det bär det av hemåt och göra lite mat tills Johan kommer hem. Så kommer Tess med så ska vi göra smörgåstårtorna tills fredag. Ska se om vi kanske ska slinga mitt hår med =)

Och imorn vid tolv på natten kommer ju äntligen mamma hem! Det var verkligen på tiden, för denna gången har det kännts som att det var 2 månader istället för två veckor som hon har varit iväg... Men snart är denna veckan klar!

Har ju nästan glömt att jag fyller år på fredag med... Kan ju inte tänka på allt =P

Av Alexandra Pap - 25 maj 2010 22:28

Idag visade vågen -1,6kg på vikväktarna! På en vecka har jag alltså lyckats gå ner 1,6kg! Känns fantastiskt bra, men jag har nog mycket o tacka hundarna för. Utan dom hade jag inte gått ner så mycket!


Känner att allting bara rullar på nu, hinner inte riktigt känna eller tänka efter vad som händer... Men det kommer nog ifatt mig tids nog... Men imorn är det iaf hälsoundersökning, sen får vi se vart det bär! Men jag hoppas att det blir ett ytterligare steg i rätt riktning...

Av Alexandra Pap - 24 maj 2010 22:33

Idag var det första gången jag var på en anställningsintervju, men jag är mycket nöjd! Jag ska på läkarundersökning på onsdag, och klarar jag den är jag färdig till att börja jobba på måndag! Så nu håller jag alla tummar och tår och hoppas på det bästa!


Pratade precis med mamma, hade gärna kunnat prata ett par timmar till, men i och med att det är så dyrt går ju inte det... Men nu är det bara tre dagar kvar till hon kommer hem igen, och det ska bli SÅ skönt!


Så nu är det dags att börja beta av veckans planering och hoppas att allt flyter på som det ska!


Snart sängen.... Kan behövas efter en dag som denna... Med mycket nervositet och spänningar, men nu är det ju bara undersökningen som fattas!


Natti Natti!

Av Alexandra Pap - 23 maj 2010 17:21

Snart beger vi oss ut i Mörrumsskogarna för att grilla! Hela skaran (förutom töserna) beger vi oss ut för att hitta den perfekta platsen =) Idag blir det flintastek (igen, ja jag har ca 10 st i frysen, bara till o äta o se glad ut), sallade, vitlöksbröd och potatisknyten =) GOTT!! Har pluggat en hel del på elläran idag, måtte jag fan klara provet!


Den kommande veckan är det ju som sagt var en hel del inplanerat, men jag fixar det med, precis som allt annat ;)


Ha en kanonsöndag alla! -För det ska vi ha!

Av Alexandra Pap - 23 maj 2010 13:27

Pratade precis med min biologiska pappa Peter. Vi bestämde pratade om att vi skulle ut och äta i samband med min födelsedag och examen, men han kom med förslaget att vi skulle grilla hos honom, och det är ju bättre =) Så då kommer min biologiska farmor och farfar och mina två halvsyskon Emelie och Kasper, så firar vi Emelies födelsedag med då!


För ett par år sen träffade jag knappt den sidan av min familj för då hade jag ju en "pappa"... Men när livet går vidare och man inser att det aldrig mer kommer bli som det en gång var får man ta tjuren i hornen hur svårt och jobbigt det än är... Jag ringde Peter och träffade honom, och efter det har vi träffats kontinuerligt under åren som gått. I vintras tog jag tag i ytterligare en sak, ringa mina bilogiska farföräldrar som jag aldrig har träffat eller pratat med. Det var inte lätt att slå numret o bara ringa... Efter några dagar bestämde jag mig för att det var dags... Men då satt jag och våndades i ett par timmar innan jag till slut gjorde det... Och vilken lättnad det var!

Efter några veckor tog jag beslutet att köra och hälsa på dom, och även det var ett steg på vägen! Så nu ska jag fortsätta hålla kontakten med den sidan och förhoppningsvis träffa resten av den släkten.


Det hela handlar inte om att jag ska byta ut min farmor och farfar eller nån på den sidan släkten. Jag byter inte ut- jag lägger till! Och ju fler desto bättre brukar man ju säga, och just så är det i detta fallet!


Jag har inte valt hur mitt liv ska se ut, eller kunnat påverka så mycket av det... Men ju äldre man blir dest lättare är det att göra det. Mamma har alltid funnits och stötta mig i alla beslut gällande detta. Hon aldrig tvingat mig till något utan bara funnits där när jag har haft frågor eller undrat något, det har räckt för mig! Det är hon jag har växt upp med, hon som har format mig som person, uppfostrat mig och hjälpt mig... Det kommer jag vara henne evigt tacksam!


På fredag tar jag examen, och det är mycket tack vare min mamma som jag har lyckats kämpa mig igenom denna utbildningen... När det har varit tufft och jobbigt har hon funnist där och pushat mig, hjälpt mig och varit mitt bollplank...


Det jag vill ha sagt är- Jag älskar dej mamma!


 

 

Ovido - Quiz & Flashcards